Er alt hvad magic 8-ball fortæller eller spår om korrekt?

Er Magic 8 Boldens svar altid korrekte? Udefra synes det, at alle udfald fra denne magiske bold virker utroligt tilfældige og baseret på en RNG algoritme.

Men hvis du nu virkelig gerne vil vide, hvorvidt disse udfald i sandhed er tilfældige, så handler det i bund og grund bare om, at du tænker dig grundigt om, og kun stiller spørgsmålet én gang. Det foreligger en almen forståelse for, at hvis man stiller det samme spørgsmål til den magiske 8-ball flere gange, så er det sandsynligt, at udfaldet vil ændre sig, og man på den måde ikke vil opleve samme svar.

Folk som gør dette menes at være mennesker, som ikke ønsker at kende det rigtige svar på deres spørgsmål, hvor den magiske 8-ball også vælger at give dig nogle andre svar, da den ved det er det du i virkeligheden gerne vil høre. Det er altid det første svar som kommer frem, som er det korrekte. Så hvis du har spurgt om du vinder i lotto, og Magic 8-ball har sagt du ikke gør, så lad vær med at spørge igen – det var nemlig sandt første gang.

Vilde spådomme som gik i opfyldelse

Der har været mange fortællinger om spådomme som er gået i opfyldelse, og nogle gange har de været så vilde, at man næsten skulle tro, at der har været noget mere end bare et syn. Vi har fundet 10 spådomme her, som vi er sikre på, at personen har brugt en Magic 8-ball til spå så præcist.

Kunne 11. september have været undgået?

Det er faktisk sådan, at der er nogle der mener, at terrorangrebet den 11. september 2001 blev forudset. Nostradamus, som var en meget kendt filosof og forfatter fra Frankrig, kom med antydninger af, at han i hvert fald godt vidste, hvad der var på vej ude i fremtiden.

Det skal lige siges, til dem som ikke kender Nostradamus, at han levede i 1500 tallet. Det var sådan at han berettede om et drømmesyn han havde fået og skrev noget nær, at en by ville blive sat i brænd, jorden ville skælve under denne by, 2 kæmper ville ligge i krig i mange år frem for denne begivenhed.

Derudover berettede han også om, at dette ville ske i 1999, og at der ville komme terror fra himlen.
Meget af det her passer jo meget godt på, hvad der egentlig skete i 2001. Det eneste han lige ramte en smule skævt på, var at han sagde 1999. Han må have rystet sin Magic 8-ball for meget!

Havde han allerede vidst at Hitler ville komme til magten?

Nostadamus var en mand, som man næsten ikke kan være i tvivl om, at han havde haft fat i en Magic 8-ball, som var lige så god som vores. Han havde nemlig givet varsler omkring, at Hitler ville komme til magten.

Han skrev engang, løst fortolket – Fra dybet af Vest Europa vil en mand, som er født af fattige forældre, erobre Øst Europa via sin tale. Og til sidst kalder han det sågar for det tyske barn. Dette er igen med til at cementere tesen om, at Nostradamus helt sikkert måtte have haft den magiske 8-ball.

Andens verdenskrig var heller ingen overraskelse

Nej, igen var den kære Nostradamus på pletten når det gjaldt profetier og spådomme. Selv ikke anden verdenskrig var for svær at spå for vores gode ven.

Han sagde nemlig at de to største fra henholdsvis Europa og Asien ville være dominerende og centrale emner under den store krig.

Og hvis man kigger på både Tyskland og Japan, så er det næsten svært, ikke at tale om dem, hvis man taler om anden verdenskrig. Dette stykke spådoms legetøj, som nogen kalder det, kan være meget effektivt.