Den magiske 8-ball kan give lidt ekstra magi til festen

Står du og skal gøre dig klar til at feste? Kan du allerede mærke, at det her kommer til at blive en super god dag, aften og nat? De fleste kender til den der følelse man har, når man virkelig har glædet sig til en god fest.

Det kan være du skal af sted med veninderne eller vennerne, og I har planlagt i skal i byen senere. Det er en fest i snakket om så længe, og der er sket ingen tvivl om, at denne kommer til at blive mindeværdig. I har med stor sikkerhed aftalt, at I skal varme op hos en inden i skal videre. Det er ligesom her, at I danner præcedens for, hvordan aftenen skal blive. Det er herhjemme at man får drukket sammen, grint sammen og sat hele den hyggelige stemning. I har måske aftalt, at I skal lave god mad sammen, og derigennem lige lægge en solid bund for resten af aftenen.

Du ankommer til deres arrangement, og du kan mærke, at det her bliver super godt. Du glæder dig til at alle kommer og I kan begynde at spise. Under maden glider snakken perfekt, alle er glade og i godt humør. Det kan simpelthen ikke blive mere perfekt. Bare vent – den magiske 8 bold skal nok sørge for det, og hvordan den gør det, det kommer lige om lidt.

For at vende tilbage til historien, så har den gode stemning være lige som du havde forestillet dig under middagen. Men nu kommer det svære – nu skal man nemlig opretholde momentum.

Festen starter med magi

Nogle begynder at spille alle de normale spil, hvor man hiver nogle kort frem og så begynder. Andre sætter Singstar, Fifa eller noget som minder om det på. Fælles for det hele er, at man sætter noget på, som man er vant til at gøre. Der kommer ikke noget nyt. Det er ikke engang sikkert, at det er noget, som alle er med på.

Du kan godt mærke, at du allerede begynder at blive nervøs for, at stemningen nu kommer til at vende en smule. Bliver det nu slet ikke den mindeværdige aften og nat som du havde forestillet dig? Jo, det kan det stadig nå at blive. Opvarmningsfesten er nemlig nået et kritisk punkt, og det er op til dig at redde den.

Vi kender situationen! Vi har været dig før – vi ved hvor presset du kan føle dig. Bare rolig – vi er her selvfølgelig også for at hjælpe dig. Derfor har vi nemlig udviklet Den magiske 8-ball.

Vi giver dig redskabet til, at du kan få alle tilbage i det super gode festhumør. Dette spil er for alle. Der er ikke nogle svære regler, teknikker eller andet, som ville kunne komplicere det for nogle. Det eneste I skal bruge er nogle stykker papir og en kuglepen. En lille skål ville også være at foretrække.

Spillet går i alt sin simpelhed ud på, at I hver især skriver 5-10 spørgsmål hver (Dette kan selvfølgelig reguleres efter ønske), som er ja eller nej baseret. Disse spørgsmål folder i sammen og lægger ned i den lille skål. Her vil I have muligheden for, at kunne spille spillet på flere forskellige måder. Jeg vil herunder give dig de forskellige måder, hvorpå du ville kunne spille spillet på.

Den første måde – den simple ja/nej metode

I har nu alle jeres spørgsmål samlet i en skål. Nu handler det egentlig bare om, at der skal stilles nogle spørgsmål til vores fantastiske 8-ball. Sådan som det skal fungere er, at i selvfølgelig skal være klar til at uddele en eller anden form for straf.

Det er nemlig sådan, at i skal gætte på, hvorvidt spørgsmålet vil få et svar som ligger hen mod ja eller et svar der ligger hen mod et nej. Man kan evt. bare have et stykke papir, hvor der står JA på den ene side og NEJ på den anden side, sådan at man derigennem kan indikerer, hvad man forventer udfaldet vil blive.

Gætter man rigtigt på udfaldet, så går man fri, men gætter man derimod forkert, ja, så står man til en straf. Strafferammen hedder normalt en stor tår øl, drink, vin eller lignende eller et shot. Man kan selvfølgelig regulere dette, sådan at man kommer til at ramme noget, som ligger inden for ens normale drikkevaner.

Husk på, det handler ikke om, at folk skal brække sig – det handler om, at man skal komme i godt humør, samtidig med at man får grint en masse.

Skulle man dog være den type, som virkelig gerne ville give den et godt og solidt skub med alkohol, og gerne drikke sine medmennesker godt og grundig fulde. Så kan man samtidig gætte på, hvem der har stillet spørgsmålet. Gætter man det, så skal vedkommende der har stillet det også drikke et ekstra shot. Det er dog ikke helt gratis at stille sådanne spørgsmål. Du kommer til at skulle et shot selv, såfremt du gætter forkert.

Den anden metode

Du kan også spørge vores magic 8-ball om en specifik person skal gøre noget. Reglerne hertil er meget simple. Du spørger simpelthen om, hvorvidt en af de andre deltagere skal gøre noget, og så er det simpelthen den mytiske 8 bold, som bestemmer hvorvidt det skal gøres. Her kan man jo lave regler der er med eller uden alkohol, alt afhængig af, hvad man er til. Det er uden tvivl nogle af de rigtig sjove festlege, som man kan finde her.

Magic 8-ball er altid garant for at give et sjovt input, og du vil helt sikkert også kunne lege andre sjove festlege.

Brug the magic 8-ball som et led i sjove lege

Vi har haft flere forskellige mennesker til at skrive ind til os, omkring hvad de har brugt sådan en magic 8-ball til, når de har leget lege. Og det er der kommet en masse sjove og anderledes lege ud af, men af de lege, som vi faktisk synes gav rigtig god mening, var en slags pakkespil.

Grunden til at de nogensinde kom på den idé var, at de ikke havde nogen terning på sig, men det eneste de lige havde var en bærbar computer. På en eller anden måde, så endte de ind på vores side, hvor idéen egentlig blev til. I stedet for at skulle kaste med en terning og forsøge at ramme en sekser, så er det bare meget nemmere, at de spurgte den magiske 8-ball om de skulle have en pakke.På den måde ville man jo være helt sikker på, at det var sådan det skulle være.

Regler var eftersigende ret simple. De skulle lægge alle pakker i en bunke, spørge the magic 8-ball om, om de måtte få en pakke, afvente på svaret og hvis de fik lov, så skulle de snuppe en pakke fra bunken. Når denne bunke var tom, så satte de tid på, og så begyndte spillet ellers.

Når de fik ja, så måtte de stjæle fra en anden, og når uret ringede, så havde man altså de pakker som var tilbage.

Har du nogle sjove spil, som man kan bruge det magic 8-ball til, så del dem gerne med os. Så kan det være det er din leg, som kommer os alle til gavn.