En virkelig historie om oplevelsen af den magiske 8-ball

Dette er en historie fra USA, om Tom og hans oplevelse efter at have brugt den magiske 8-ball. Historien fortælles af Tom, og hans historie bliver fortalt i jeg form.

Det er et vartegn i mit livs progression, hvorfor jeg føler det er vigtigt, at jeg skal dele min historie med jer i dag. Det startede efter at mine forældre kom til en ny kirke. De mennesker i kirken var underlige mennesker. De fortalte mine forældre, hvilke fødevarer de skulle spise, hvilke serier de skulle se og hvilken type af musik de skulle lytte til. Så troende som mine forældre var havde de deres fejl, men de var ikke altid på den måde. Faktisk var de store KISS-fans.

Disse nye kirkefolk kom til vores hjem, da de hørte om, hvordan mit hus var fuld af paranormal aktivitet. De brændte alle mine forældre KISS CD’er, plakater og tæpper.

Det var efter dette besøg, at mine forældre indså, at de måske har gået ind til noget, de ville have meget svært ved at træde ud af. De virkede mere som om, at det var en kristen kult, end en egentlig menighed. Kirken fortalte mine forældre, at det ikke var et passende hjem for min søster og mig, før de havde fået afdæmoniseret det en gang for alle.

Så mine forældre pakkede min søster og mig sammen og sendte os af sted hjem til mine bedstemødre, hvor vi skulle tilbringe weekenden. Ud fra hvad jeg forstår, så gennemgik mine forældre og en åndelig udrensning den weekend.

Kirken advarede min mor om, at det nok ville være bedst at holde min søster og mig ude endnu en dag; de gav hende aldrig rigtig en grund til det, hvorfor begge mine forældre blev lidt ræd. Fra den dag virkede mine forældre anderledes på alle punkter – jeg har aldrig rigtig forstået hvorfor. Historien begynder nu.

Mødet med det ukendte

Min mor og far sad i stuen, som lå i fronten af huset. En lang smal gang og et enkelt skridt adskilte min og min søsters værelser fra mine forældres. Denne aften skilte sig ikke rigtig ud, det var det samme som der altid skete. De bestilte mad, spiste, og derefter så de tv, som handlede om overnaturlige fænomener i folks hjem.

Når min mor genfortæller historien til min søster og mig, fortæller hun os, at der ofte kom en eller anden stemme fra mørket i gangen.

Min far skruede ned for fjernsynet, men der var ingenting at høre. Det gentog sig flere gange. Stemmen sagde noget og tav derefter. Så hviskede den igen. Min far plejede at gå i seng, hvor min mor blev oppe alene for at skrive i sin dagbog.

I øjets perifere syn så min mor mig fra døren til stuen, hvorefter jeg hviskede “hvad laver du mor?” Min stemme var helt den samme, som den altid har været. Hun kiggede aldrig op fra sin dagbog, men kunne halvt se og høre min stemme, så hun vidste det var mig. “Jeg skriver i min dagbog” svarede hun.

Det var der hun huskede, at hverken min søster eller jeg var hjemme, og da hun kiggede op, hvad den skikkelse hun kunne se i sir perifere syn væk. Min mor råbte på min far, da han kom, fortalte hun ham om det der lige var sket, om den ’ting’ der havde taget form som mig. Da de sad og forsøgte at finde ud af, hvad der var sket, hørte de tæppet blive trukket i gangen.

Den rullende magiske 8-ball

Min far stod nogle skridt væk fra døren, og stirrede intensivt på gulvet, mens min mor sad på sofaen bag ved ham. Der gik kun få sekunder før min 8-ball rullede ind og stoppede foran min fars fødder.

Min mor er ikke en person, som er nem at skræmme. En ånd var gået lige igennem hende en gang før, og det rørte hende ikke engang. Men dette møde gjorde hende bange – for hvad var det, der var i vores hus. Det tog først formen af hendes dreng og nu kunne det også flytte med ting.

Min far tog bolden og prøvede med alt hans kræft at smadre denne 8-ball med hammeren, men den ville ikke blive ødelagt. Det var næsten som at det var en magisk 8-ball.

Næste dag tog de den med ned til kirken. Disse mennesker havde i frygt diskuteret, hvad det var der var i mit hus, og jeg vil aldrig helt forstå, hvorfor mine forældre valgte at gå tilbage til dem med dette problem. De velsignede den magiske 8-bold og derefter kastede de den ind i ilden og så den smelte. Brand syntes at være deres specialitet.

Næste dag blev min søster og jeg endelig tilladt at komme tilbage i vores eget hjem. Min søster gik ind på hendes værelse for at træne og jeg gik ind på mit for at se tv. Jeg var stadig elleve og fanget i overgangen fra barn til teenager. Jeg havde stadig det meste af mit legetøj. Et af mine yndlyngs legetøj, var min magiske 8-ball. Jeg kunne fortælle den hvad jeg ønskede mig allermest, uagtet hvor upassende det var. Det synes jeg var virkelig sjovt, selvom min alder var som den var.

I mit skab, på øverste hylde, under mit katte kostume, var min magiske otte bold. Lige hvor jeg havde forladt den. Jeg sad på sengen og spurgte den, om lige det der faldt mig ind. Da min mor gik ind for at sige, at det var tid til seng frøs hun i døren. Den 8 bold var den som havde været med i kirken, og den blev også taget med hver aften i kirken.

Den kom dog altid tilbage i skabet, og vi vidste aldrig hvor den nye bold kom fra. Det jeg ved er, at efter at kirken kom på banen, så blev aktiviteten i huset langt værre og langt mere truende.